top of page
Wine & Dine
Zaterdag 18 en 25 januari en 1 februari verzorgen we een smakelijk 4 gangen menu in Proeverij 13.

​​​

Voorgerecht: Crespelle (klein pannenkoekje) gevuld met paddenstoelen en knolselderijpuree

bechamelsaus en parmezaanse kaas​

 

Hoofdgerecht: Tagliatelle met ossobuco. 

Vega variant: Tajine van wortel, kikkererwt en zoete aardappel met couscous​​.

Wil je de vegetarische versie eten -> geef dit dan bij reservering aan !

 

Tussengerecht; Kaas met appeljam

 

Nagerecht: Cranberry met espresso schuim

​

​

Prijs 35,00

Alleen op reservering

Aanvang 19 uur

Als er (di)eetwensen zijn, graag bij reservering melden.

​

Tot gauw!

Gerald en Helee​​​​​​n​​​ ​

​

​

​

 

 

​

​

​

​

​

​

​

​

​

​

​

​

​

 

DSC_9165.jpeg
bottom of page